Petitie Aspro

Aspro Parks is in het bezit van 68 ondernemingen waarvan 6 dolfinaria in Nederland, België en Spanje. 

Het is tijd om te erkennen dat dolfinaria de uitbuiting en het lijden van intelligente, gevoelige dieren in stand houden voor entertainmentdoeleinden. Deze parken houden zeezoogdieren in onnatuurlijke leefomstandigheden, waardoor hun basisrechten op vrijheid en waardigheid worden ontnomen.

Door deze dolfinaria te sluiten, kan Aspro Parks laten zien dat zij zich inzet voor ethische praktijken en respect voor dieren en hun rechten. Laten we de weg vrijmaken naar een toekomst waarin zeeleven beschermd wordt in hun natuurlijke leefgebied, in plaats van opgesloten te worden in tanks voor menselijk vermaak.

Teken nu!
Steun ons in onze strijd voor compassie en verandering. Onderteken deze petitie en dring er bij Aspro Parks op aan het welzijn van zeezoogdieren boven winst te stellen. Samen kunnen we het verschil maken voor deze stemloze wezens.

Met deze petitie verzoeken wij Aspro Parks:

  1. een gestructureerde tijdlijn te ontwikkelen om het gebruik van dieren in hun dolfinaria af te bouwen
  2. samen te werken met dierenwelzijns-/dierenrechtenorganisaties en soortgelijke instanties om haalbare opties te onderzoeken voor het verplaatsen van deze dieren naar zeereservaten.

Al 402 mensen gingen je voor, per 29-05-2024 om 00:33. Teken nu, en help het doel van 1000 handtekeningen bereiken!